Milí zákazníci, rádi bychom vás informovali o opatřeních, která jsme zavedli v souvislosti s epidemií a nařízeními vlády. Abychom co nejvíce omezili náš pohyb a osobní kontakt, počínaje dnem 16.3. odesíláme objednávky 2x týdně (pondělí a čtvrtek), namísto každého pracovního dne. Ve skladu pracujeme v ochranných pomůckách a zvýšili jsme používání desinfekce. V případě dobírky lze hradit kurýrovi pouze platební kartou. Prodáváme zboží naskladněné nejpozději v lednu 2020, nové zboží z EU zatím nenaskladňujeme. Objednávky přijímáme a dotazy vyřizujeme bez omezení každý den v rámci home office. Přejeme hodně zdraví a pevné nervy!!!

Bio Rychlé info
Bio kokosový cukr, 250g

Bio kokosový cukr, 250g

Skladem
135 Kč
Hmotnost 250 g
Tento cukr se vyrábí z nektaru květů kokosové palmy rostoucí v tropickém podnebí. Jeho předností je nízký glykemický index (35), čímž…

Cukr je také považován za tzv. "bílý jed", stejně jako sůl a mouka. Proto se mu snažíme vyhýbat a hledáme alternativní sladidla. Přinášíme varianty třtinových cukrů té nejvyšší kvality. Znáte je?

Panela: šťáva, získaná vylisováním z cukrové třtiny, která se nachá odpařit, zbydou krystaly, a ty se nastrouhají na podobu cukru. Panela si tak zachovává až 50x více vitamínů a živin, než běžný třtinový cukr. Má také svou osobitou medovou chuť a nižší glykemický index.

Mascobado: proces probíhá stejně jako u panely. Při odpařování se hmota neustále míchá, proto má mascobado narozdíl od panely strukturu kulatých zrnek.

Kokosový cukr: získává se z nektaru květů kokosové palmy a kromě mnohonásobně vyššího obsahu živin a nižšího glykemického indexu, obsahuje také vlákninu inulin, která zpomaluje vstřebávání cukru do krve. V chuti se lehce projevuje karamel. Kokosový cukr vřele doporučujeme malým dětem a postarším lidem.